€17,96 Lunar

7 day trial
Your payment information will be stored on a secure server for future purchases

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Profi Brand, Abonament Lunar

Atenție

Vrei să primești Rezumatele tuturor lecțiilor chiar la tine în Inbox? Bifează "Subscribe to our email list".

Noi facem Educație și Scrisorile noastre sunt atât de Utile, încât înveți chiar și din Textele de Vânzare. 

Hai, Bifă, Click și Bun Venit!

 • Te înscrii acum, plătești peste 7 Zile
 • Poți elimina datele cardului din Setările Profilului
 • Ai Acces Instant la tot conținutul din Ofertă
 • Ai oportunitatea de a prelungi Accesul

Abonamentul este Lunar, ce înseamnă asta? Plătești în fiecare Lună pentru Acces la tot conținutul din Ofertă. Întrerupi Abonamentul din setările Profilului, oricând vrei.

Ce cuprinde Oferta?

Primești Acces Instant la la cursul Profi Brand:

 • Acces la lecții video practice
 • Rezumate Text pe E-mail
 • Fișiere de lucru: pdf, excel
 • Acces la comunitatea închisă

Pentru cine e acest Abonament?

 • Specialiști și Experți. Toți cei care își vând Expertiza și Cunoștințele sub formă de servicii: Consultanți, Instructori, Traineri, Coach, Mentori, Speakeri, Autori etc. 
 • Prestatori Servicii. B2C & B2B: Fotografi, Make Up Artiști, Nutriționiști, Stiliști, Medici, Astrologi, Cosmetologi, Psihologi, Avocați, Antrenori Fitness, Marketeri etc.
 • Traineri și Instructori. Toți cei care își vând cunoștințele sub formă de cursuri Online și Offline din orice nișă: Antreprenori, Învățători, Influenceri și Bloggeri.

Cum e construit Produsul?

Profi Brand este format din următoarele categorii:

 • Mindset de Profi. Cum gândești?
 • Cui Vinzi? Piața și Publicul Țintă
 • Ce Vinzi? Produsele și Serviciile tale
 • Cum Vinzi? Promovare și Branding Personal
 • Cum livrezi? Management și Deservire
 • Tips & Tricks. Secrete și Sfaturi de la Experți

Ai acces la Video și Rezumat text pe E-mail. Fiecare dintre categorii se actualizează pe rând, cu 2 lecții pe săptămână

Ce lecții găsești acum? 

Sales Funnel de 5 Stele (valoare 149€). Cursul conține 8 lecții cu durata totală de 62 minute. E un curs-pastilă de Inițiere în Marketing Antreprenorial, Mindset și Funnel de Vânzări. Ai PDF cu rezumatul cursului și un tabel Excel cu formule de calcul automatizate pentru a măsura eficiența.

Matricea Produselor și Serviciilor (valoare 149€). Cursul are 8 lecții video și durează 90 minute, conține 48 exemple de oferte din diferite Afaceri. Aici cunoști ce este și cum se Implementează o Matrice cu Oferte în Pâlnia ta de Vânzări.

Content Markerting în 10 Pași (valoare 149€). Cursul conține 10 lecții, durează 1 oră și 40 minute și te învață cum să creezi o Strategie de Content pentru Afacerea ta. Ai Prezentare, Caiet de Sarcini și 7 fișiere Excell Cadou.

Quiz Marketing (valoare 99€). Cursul conține 7 lecții. durează 60 minute, este creat în formă de Instrucțiune și te învață pas cu pas cum să faci un Quiz - cel mai eficient, contemporan și rapid mod de a genera Potențiali Clienți. 

Like, Share, Partikip (valoare 249€). Curs din 14 lecții cu durata totală de 2,5 ore despre cum se lansează cele mai profitabile și populare concursuri, potrivite pentru orice afacere: de la brazi și telefoane mobile - până la rochii de mireasă de 2000 euro. Cursurl conține 13 Studii de Caz reale, cu bugete mici și mari; Checklist din 19 pași de la lansare până la finalizare; 5 Scheme de Lansare și Desfășurarea a Concursurilor pentru Afaceri mici; PDF cu exemple de la 20 de branduri, Reguli de viralizare a contentului și secrete de încredere.

Conversii cu Viteza 5G (valoare 99€). 30 Reguli pentru un Landing Page care convertește cu Viteza Gândului. Descoperă Princpiile de Structurare a unui Landing Page, cum se Formulează Oferta Unică de Vânzare, Elementele de Bază și cele Secundare a unui Landing Page Bun. Cursul durează 45 minute și conține 4 lecții. Plus PDF din 45 slide-uri cu informația cursului. Iar ca BONUS am adăugat la prezentare încă 3 pași pentru a crea un Titlu Magnetic în 60 secunde și 17 Exemple de Titluri cu Triggere.

+ Multe, multe alte Lecții Utile și câte 10 lecții noi pe lună!

Află părerile comunității despre Academie vie:

Cursuri foarte interesante și practice cu multe exemple reale și cu sfaturi foarte bune despre aplicarea lor. Mă bucur foarte mult că le-am urmărit, deja încep să le aplic și dau rezultate foarte bune. Vadim este super mișto și se vede că a muncit foarte mult la crearea acestora pentru că este foarte ușor să înțelegi mecanismele din social media și poți aplica indiferent de domeniul în care îți desfășori activitatea. Recomand tuturor care vor să folosească social media pentru a-și promova brandul profesionist și cu rezultate palpabile. Găsiți multe trucuri și sfaturi cu adevărat utile.

Răzvan Dobre

Mi-a plăcut foarte mult felul direct în care Vadim a explicat cum funcționează marketingul digital. Ar fi fost util să am aceste informații în urmă cu câțiva ani, dar niciodată nu este prea târziu! Este ușor de reținut, ușor de înțeles și abia aștept să pun în practică ce am învățat!

Cristina Maria Daus

Am cumpărat un abonament anual la Academie Vie și în mai puțin de 2 luni, până când am reușit să aplic recomandările din cursuri, mi-am întors investiția și am câștigat pe deasupra bani. Acum lucrez după un model mai sistematizat, mai logic și mai puțin mă bazez pe concluzii "căzute din pod". Nu pot să spun că cursurile m-au învățat ceva ce nu am știut deloc pentru că am citit destulă literatură la subiect, dar m-au ajutat să aranjez toate lucrurile în ordinea potrivită. PDF-urile și Excel-urile din fiecare curs în parte au o valoare mult mai mare decât costul abonamentului pentru un an.

Vadim Ciobanu

Am rămas impresionată de valoarea informațiilor prezentate în curs și de modul explicit în care Vadim a reușit să prezinte o informație atât de complexă pe înțelesul tuturor. Se vede că sunt profesioniști în domeniu. Felicitări! Recomand cu mare încredere!

Gabriela Dogaru

E dependență pură. Citești, audiezi ceva de la ei (Agenție vie)- și gata, nu te mai poți opri. Profesionalism? E puțin spus! Intră, citește și-ți vei da seama că am dreptate! Succes tuturor!

Angela Cibotari

Cursurile au o structură clară și maniera lui Vadim de a reda simplu informația mi-a simplificat procesul de percepție a informației. Dacă ar fi să descriu pe scurt feelingul de după cursuri: intrigant, ușor de învățat, aplicabil.

Cristina Comanici

Cursurile conțin foarte multe exemple, toate numai bune de pus în practică. Am aplicat formula din cursul Academiei într-un concurs pe Facebook. În 7 zile, am adunat +1009 fani noi, 1200 comentarii și peste 1K share-uri. Deci, am văzut rezultate pe viu. Chiar merită toată încrederea și nota maximă.

Elena Știubei

Tot ce vine de la Vadim Cușnir e mai mult decât util pentru specialiștii în marketing. Orice curs de la Academie Vie trebuie devorat și asimilat până la ultima picătură!

Alina Calistru