1997 Euro

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Q8j3decasnuxxinkbgg5 acces pe viat a lifetime

Acces pe Viață

Plătește acum și primește Acces Instant la pentru tine și încă 5 membri din Echipa ta la:

1. Minte în Marketing 

Curs din 22 lecții cu durata totală de 2,5 ore despre Facebook Marketing pentru Antreprenori. Descoperă semnificația Activelor Digitale, importanța lor pentru dezvoltarea Afacerii tale și metodele de Control într-o colaborare cu Agenția. Ai 2 Reguli, 3 Etape, 11 Instrumente, 7 Măsuri și 3 PDF-uri Cadou:

  • Preț: 199 euro [Inclus în Abonament]

2. Colaborare cu Infleuncer

Cum crești Vânzările din Concurs cu Influenceri pe Facebook sau Instagram. Descoperă Tactica de a crește Vânzările pe Termen Scurt. Cursul durează 17 minute și conține 8 Slide-uri: Care este Mecanismul? Cum alegi un Infuencer? Cum trebuie să se desfășoare Concursul? Cum calculezi Costurile? Cum organizezi Vânzările?

  • Preț: 19 euro [Inclus în Abonament]

3. Like, Share, Partikip

Curs din 14 lecții cu durata totală de 2,5 ore despre cum se lansează cele mai profitabile și populare concursuri, potrivite pentru orice afacere: de la brazi și telefoane mobile - până la rochii de mireasă de 2000 euro. 

Cursurl conține 13 Studii de Caz reale, cu bugete mici și mari; Checklist din 19 pași de la lansare până la finalizare; 5 Scheme de Lansare și Desfășurarea a Concursurilor pentru Afaceri mici; PDF cu exemple de la 20 de branduri, Reguli de viralizare a contentului și secrete de încredere.

  • Preț: 249 euro [Inclus în Abonament]

4. Conversii cu Viteza 5G

30 Reguli pentru un Landing Page care convertește cu Viteza Gândului. Descoperă Princpiile de Structurare a unui Landing Page, cum se Formulează Oferta Unică de Vânzare, Elementele de Bază și cele Secundare a unui Landing Page Bun.

Cursul durează 45 minute și conține 4 lecții. Plus PDF din 45 slide-uri cu informația cursului. Iar ca BONUS am adăugat la prezentare încă 3 pași pentru a crea un Titlu Magnetic în 60 secunde și 17 Exemple de Titluri cu Triggere

  • Preț: 99 euro [Inclus în Abonament]

5. Minte în Marketing 2

Cursul conține 8 lecții cu durata totală de 62 minute. E un curs-pastilă despre bazele Marketingului pe limba Antreprenorilor sau cum funcționează un Funnel într-o Afacere. Curs de Inițiere în Marketing Antreprenorial, Mindset și Funnel de Vânzări. 

Ai PDF cu rezumatul cursului și un tabel Excel cu formule de calcul automatizate pentru a măsura eficiența.

  • Preț: 99 euro [Inclus în Abonament]

6.. Comunitatea vie [Nou]

Forum închis pentru toți membrii din Academie vie. Aici facem Networking Online, discutăm subiecte de interes comun, oferim Feedback și Ajutor Reciproc. Contribuim la creșterea și dezvolarea fiecărui membru prin aport comun.

În 2021 primești câte 1 curs Nou la fiecare 1,5 luni