€1.997,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Statut Premium cu Acces pe Viață

Primești acces la toate cursurile din Academie vie publicate până în prezent + toate cursurile care se vor publica în următorul an: 

 • 67 Ore de Conținut în 226 lecții 
 • 131 Prezentări în 1576 Slide-uri
 • 22 Fișiere Excel, Extrem de Utile
 • 14 Ebooks
 • 170 Emails cu Transcrieri și Referințe
 • 8 Interviuri cu Specialiști din Piață
 • Serie de Webinars cu Vadim Cușnir
 • Acces la Comunitatea Profi Brand (aplicație & desktop)

 

Pentru cine este Oferta?

 •  Angajați din Departamente Marketing: care vor să primească acces la scheme, tactici, exemple, studii de caz și să avanseze profesional.
 • Freelanceri: care prestează servicii din nișa Marketing Online și planifică să își crească portofoliul, numărul de clienți și veniturile în următorul an.
 • Antreprenori: afaceri mici și mijlocii fără Marketeri, cu Servicii Marketing Outsource sau cu Departamente Mici, care vor să cunoască Online-ul
 • Specialiști și Experți: Consultanți, Instructori, Traineri, Coach, Mentori, Speakeri, Autori etc.
 • Prestatori Servicii B2C & B2B: Fotografi, Make Up Artiști, Nutriționiști, Stiliști, Medici, Astrologi, Cosmetologi, Psihologi, Avocați, Antrenori Fitness etc.

Atenție

Vrei să primești Rezumatele tuturor lecțiilor chiar la tine în Inbox? Bifează "Subscribe to our email list".

Noi facem Educație și Scrisorile noastre sunt atât de Utile, încât înveți chiar și din Textele de Vânzare. 

Hai, Bifă, Click și Bun Venit!

 • Ai Acces Instant la tot conținutul din Ofertă
 • Ai 100% Garanție de Returnare a Banilor
 • Poți elimina datele cardului din Setările Profilului

Află părerile comunității despre Academie vie:

Tot ce vine de la Vadim Cușnir e mai mult decât util pentru specialiștii în marketing. Orice curs de la Academie Vie trebuie devorat și asimilat până la ultima picătură!

Alina Calistru

Cursurile conțin foarte multe exemple, toate numai bune de pus în practică. Am aplicat formula din cursul Academiei într-un concurs pe Facebook. În 7 zile, am adunat +1009 fani noi, 1200 comentarii și peste 1K share-uri. Deci, am văzut rezultate pe viu. Chiar merită toată încrederea și nota maximă.

Elena Știubei

Cursurile au o structură clară și maniera lui Vadim de a reda simplu informația mi-a simplificat procesul de percepție a informației. Dacă ar fi să descriu pe scurt feelingul de după cursuri: intrigant, ușor de învățat, aplicabil.

Cristina Comanici

E dependență pură. Citești, audiezi ceva de la ei (Agenție vie)- și gata, nu te mai poți opri. Profesionalism? E puțin spus! Intră, citește și-ți vei da seama că am dreptate! Succes tuturor!

Angela Cibotari

Am rămas impresionată de valoarea informațiilor prezentate în curs și de modul explicit în care Vadim a reușit să prezinte o informație atât de complexă pe înțelesul tuturor. Se vede că sunt profesioniști în domeniu. Felicitări! Recomand cu mare încredere!

Gabriela Dogaru

Am cumpărat un abonament anual la Academie Vie și în mai puțin de 2 luni, până când am reușit să aplic recomandările din cursuri, mi-am întors investiția și am câștigat pe deasupra bani. Acum lucrez după un model mai sistematizat, mai logic și mai puțin mă bazez pe concluzii "căzute din pod". Nu pot să spun că cursurile m-au învățat ceva ce nu am știut deloc pentru că am citit destulă literatură la subiect, dar m-au ajutat să aranjez toate lucrurile în ordinea potrivită. PDF-urile și Excel-urile din fiecare curs în parte au o valoare mult mai mare decât costul abonamentului pentru un an.

Vadim Ciobanu

Mi-a plăcut foarte mult felul direct în care Vadim a explicat cum funcționează marketingul digital. Ar fi fost util să am aceste informații în urmă cu câțiva ani, dar niciodată nu este prea târziu! Este ușor de reținut, ușor de înțeles și abia aștept să pun în practică ce am învățat!

Cristina Maria Daus

Cursuri foarte interesante și practice cu multe exemple reale și cu sfaturi foarte bune despre aplicarea lor. Mă bucur foarte mult că le-am urmărit, deja încep să le aplic și dau rezultate foarte bune. Vadim este super mișto și se vede că a muncit foarte mult la crearea acestora pentru că este foarte ușor să înțelegi mecanismele din social media și poți aplica indiferent de domeniul în care îți desfășori activitatea. Recomand tuturor care vor să folosească social media pentru a-și promova brandul profesionist și cu rezultate palpabile. Găsiți multe trucuri și sfaturi cu adevărat utile.

Răzvan Dobre