Povestea vie

Toate poveștile de succes sunt la fel. Fiecare eșec e diferit.

Povestea vie e încurcată. Uneori - cu hopuri, alteori - cu lauri. Poate, pentru că e adevărată?

Mă numesc Vadim Cușnir și azi conduc, alături de 2 prieteni, propria agenție de Performance Marketing în București. M-am maturizat ca marketer, am cunoscut foarte mulți specialiști buni, unii – chiar deosebiți. Am învățat de la ei și acum vreau să înveți și tu. De aceea, am lansat Academie vie.

Vie înseamnă esență.
Mai puțină vorbăraie și mai multă treabă.

Azi sunt invitat ca speaker la conferințe, live-uri și cursuri. Îl cunosc personal pe Lorand Soarez Szasz, Alex Hudițan, Andrei Dunuță, Călin Biriș, Daniel Zărnescu și alte nume mari din businessul și marketingul românesc. Dar nu m-am trezit aici peste noapte.  

Și eu am început cu Stângul

Am lansat o afacere când nu eram gata de ea. Acel moment când încrederea vine mai devreme decât experiența :)

Acum 6 ani eram depozitar. Am vrut mai multe. Am lăsat Job-ul și am lansat prima Afacere care s-a dovedit a fi un fail cu F mare. Un fail care m-a lăsat fără încredere, fără familie, fără bani, dar cu un grup interesant pe Facebook.

Community Management ca Terapie după Fail

Am început să investesc în acel grup, să învestesc în mine. Să pun întrebări și să splic tot ce învăț: am făcut și SMM, și Copywriting, și Design, și Public Speaking, și Blogging, și Community Management, și PR onile, și Targeting, am construit și Strategii de Marketing, am făcut și Naming cu Branding. Am început să mișc realitatea din loc.

Așa, oamenii pe care i-am adunat într-un grup pentru a le vinde produsul care s-a dovedit a fi un fail, au crescut în cea mai activă și prietenoasă comunitate Facebook de Marketeri din Moldova și România – Social Media în Culise.

Astăzi, SMC numără 12 000 membri și are propria identitate vizuală. E singura comunitate pe Facebook printre vorbitorii de română, cu personalitate, la propriu și la figurat.

Văd lumea doar cu Marketing și prin Marketing

Din 2016 și până azi, am ieșit din toate zonele de confort posibile și imposibile, mi-am testat limitele și am pășit peste ele. Am colaborat cu zeci de IMM-uri pe Freelance, am organizat zeci de evenimente și offline-uri.

Am adunat până la 200 participanți la un eveniment, inclusiv 450 la cea mai mare conferință de Digital Marketing din Moldova, Mad Marketers. Am fost invitat la conferințe, intervievat și am luat interviuri de la zeci de Specialiști și Experți în Marketing:Eugen Boico, Dumitru Slonovschi, Eugeniu Dediu, Artur Gurău, Alexei Chișlaru, Anton Pahotin, Eugeniu Topolschi, Igor Strechi, Alina Andriuță, Eugeniu Ganța, Ion Faina, Elena Știubei, Nata Albot, Dorin Galben, Ion Botnaru și încă zeci de Specialiști cu Creier în domeniul său de activitate.

Din Gură-n-Gură 

Cea mai mare încredere însă am început să o prind după colaborări de durată, inclusiv cu afaceri din România. Faptul că eram recomandat mi-a adus și curaj, și clienți, și asigurare că Buzz Marketing e o forță mare. 

Deși am zeci de colaborări la activ, până și azi sunt mândru de primele cele mai mari succese: colaboarea cu școala de engleză, Fantastic English. Aici am dublat afacerea, prin optimizarea Funnelului, consultanță pe Strategii de Content și elaborarea noii Identități Vizuale. Colaborarea de 1 an cu Dodo Pizza România, pe Facebook Funnels și Google Ads, a generat 156k Euro încasări, cu un buget de 25k Euro.

I̶n̶f̶l̶u̶e̶n̶c̶e̶r̶,̶ B̶l̶o̶g̶g̶e̶r̶,̶ E̶x̶p̶e̶r̶t̶,̶ G̶u̶r̶u̶, Drăcușor în Social Media Marketing

Eu niciodată nu m-am autoproclamat expert. Și nu susțin acest titlu când așa mă numesc alții. Îmi place să contribui la succesul altuia. Iar cursurile au apărut ca un răspuns firesc la toate rugămințile de a veni cu un sfat în promovarea Afacerilor pe Facebook. Erau prea multe și nu puteam face fizic față tuturor individual.

Așa, în cadrul cursurilor pe Facebook Funnels și nu doar, am consultat zeci de afaceri, care mi-au mărturisit că și-au sporit cu mult rezultatele după asta.

Agenție vie a venit ca o provocare pe rezultate. Am ajuns la colaborări de 30 000 euro pe lună în prima jumătate de an și un Studio de Producție Emisiuni în București. Academie vie e cel mai mare Share de Experiențe. Și nu doar ale mele. Cunosc cei mai buni oameni în Marketing și voi face tot posibilul să îi aduc pe toți aici.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.